Sport og friluftsliv

Brusekabiner eller badekar? Eller måske begge dele?

Masser af muligheder

I det øjeblik vi beslutter, at vi vil lade et nyt badeværelse afløse det gamle, går vi ind til en tid, hvor mange beslutninger skal tages. Der er lige så mange muligheder for indretning af badeværelse, som der er badeværelser. I de fleste hjem er der en eller flere brusekabiner, men ikke alle har muligheden for at slænge sig i et badekar, når de skal have vasket skidtet af.

En følelse af wellness

At have et badekar i sit badeværelse giver mulighed for at synke ned i det varme vand og lade roen sænke sig. Med få midler kan man i sit eget hjem skabe følelsen af wellness, og lade krop og sjæl slappe af og samle kræfter i en travl hverdag. Der findes mange lækre badeprodukter som med æteriske olier og dufte kæler for sanserne og med en rolig indretning i blide farver og et blødt håndklæde er du godt på vej.

Råd og vejledning

7
For at kunne tage de rette beslutninger omkring indretningen, er det nødvendigt at gøre sig klart, hvilke ønsker og behov man har til sit nye badeværelse samt hvilken stemning man ønsker at blive mødt med, når man træder ind i rummet. Der findes mange steder på nettet, hvor man let kan hente inspiration og gode råd omkring, hvad der skal overvejes i forbindelse med planlægningen af det nye bad.

Hvad skal jeg vælge?

Når det kommer til udvælgelsen af det helt rigtige badekar er der et bredt udvalg, som man i ro og mag kan se på hjemme fra sofaen. Foretrækker jeg de bløde former eller går jeg efter det stramme look? Skal det placeres i hjørnet eller er det bedre langs væggen? Måske er ønsket et indbygningskar? Skal der være bobler i vandet? Mulighederne er mange og at bladre igennem alle disse smukke kar giver inspiration til overvejelserne og fører dig nærmere netop det badeværelse du har drømt om.

Se udvalg