Sport og friluftsliv

Flotte extensions af ægte luksushår

Der er absolut ingen tvivl om, at extensions er gået hen og blevet en del af frisørbesøget hos rigtigt mange danske kvinder uanset alder.
Det er da også en rigtig god idé at få lidt ekstra hår sat på sit eget, hvis man drømmer om et kraftigt hår med længde, som man ikke selv har fra naturens hånd. På http://www.myextensions.dk/da/ kan man finde masser af informationer om udvalget hos MyExtensions. Det er stort og af en fremragende kvalitet, og så fås det til en særdeles fornuftig pris, hvor de fleste kvinder kan være med, uanset hvilken metode de foretrækker.

Flere forskellige metoder

Hvilken metode man foretrækker er naturligvis en smagssag. Det er ikke lige meget, hvad man vælger, for det er ikke alle metoder, der passer til alle typer hår, og her kan det absolut ikke betale sig at gå på kompromis. Resultatet vil så som oftest ikke leve op til de forventninger, som man selv har, og så er det selvfølgeligt også ærgerligt at ofre penge på noget, der ikke er optimalt. De mest anvendte metoder, hvis man vil have en permanent løsning, er enten hot eller cold fusion, de såkaldte hårtrenser eller tapebaner. Hvis man derimod vil have hair extensions, som man kan tage på og af, som man ønsker, er det bedste valg clip on extensions.

Vælg mellem to hårkvaliteter

Hvad enten man beslutter sig for den ene eller den anden metode, kan man hos MyExtensions vælge mellem 2 hårkvaliteter til sine extensions. Uanset, hvad man vælger, får man kvalitetshår. Den basale forskel er holdbarheden. Vælger man ORIGINAL-hår er holdbarheden sådan ca. 1-4 måneder, mens LUKSUS-udgaven holder i minimum 5 måneder og i op til 1 år. I begge tilfælde er der dog tale om 100 % REMY hår, som er både smukt og lækkert. Her får man helt sikkert fuld valuta for sine penge.