Uddannelse og Ledelse

Tag en professionel lederuddannelse og boost din karriere


Bestyrelsesuddannelse, lederuddannelse eller toplederuddannelse; Executive Board Programme INSEAD tilbyder både kompetente og alsidige lederuddannelser, uanset hvilken af de udbudte grene, der vælges.

Et hav af muligheder

Idag er der et hav af private uddannelsesinstitutter, der tilbyder lederuddannelser, og det kan derfor være en jungle at finde ud af, hvilken udannelse man skal vælge. Med en lederuddannelse fra Scandinavian Executive Institute er man sikret en lederuddannelse af høj kvalitet. I over 10 år har Scandinavian Executive Institute nemlig dannet et tæt partnerskab med uddannelsesinstitutionen INSEAD, som er internationalt anerkendt. Det betyder, at man som kursist får masser af kompetencer og erfaring samlet på ét sted

Hvad tilbyder INSEAD

Bestyrelsesuddannelse INSEAD og Executive Board Programme INSEAD er bare nogle af de lederuddannelser, som tilbydes i partnerskabet mellem Scandinavian Executive Institute og INSEAD. Med en lederuddannelse fra Scandinavian Executive Institute og INSEAD, er man, som leder og/eller bestyrelsesmedlem, sikret en uddannelse med fokus på videreudvikling af kompetencer. Uddannelserne tilpasses konstant de virkelige forhold i forretningslivet både lokalt og globalt, således der aldrig er langt mellem teori og praksis.

Tid og sted

Alle uddannelser tilbydes som 3 dages intensive kurser. Det er vigtigt at understrege, at uddannelsen ikke kun er for topledere, men derimod tilbydes til ledere på alle niveauer. Som tidligere nævnt tilpasses uddannelserne løbende i forhold til de strategiske udfordringer, som ledere til dagligt står overfor, hvilket gør uddannelsen både nærværende og ikke mindst relevant.

Med udgangspunkt i kompenteceudvikling, relevans, strategisk forståelse og kommunikation, sigter Executive Board Programme INSEAD mod at højne standarden indenfor fremtidens ledere. En leder som hele tiden uddanner sig, vil ikke alene kunne tilføre mere værdi for virksomhedens interessenter og aktionærer men også til sine medarbejdere.