Sport og friluftsliv

IT outsourcing som din nye IT afdeling

IT outsourcing som din nye IT afdeling

Virksomheder i dag kan ikke komme udenom at være tilstede online enten med en hjemmeside eller via de sociale medier. Dette kræver naturligvis en medarbejder som dedikerer sin tid til de nødvendige systemer for at de kører og at der er løbende sikkerhed i systemet. Det kan kræve både tid og resourcer for virksomheder at have en afdeling dedikeret til denne del.

Her kan det være en rigtig god løsning at overveje it outsourcing. Når du vælger en løsning som it outsourcing, lader du faktisk eksperter på området håndtere din it og ikke mindst it sikkerhed. Athena tilbyder it outsourcing og har både ekspertisen og kendskabet til at håndtere din it afdeling. Det smarte ved at outsource er særligt at du ikke skal tænke på de nødvendige opdateringer, servere eller backups. Det bliver alt sammen klaret gennem it outsourcing af fagmænd som holder øje med det hele døgnet rundt.

Dit it system vil blive overført til et IBM-powered datacenter, som opdaterer, vedligeholder og sikre alle systemer og vigtige data. Alle medarbejder i din virksomhed vil få et ensartet skrivebord med alle de vigtigste programmer. Samtidig er alt styret centralt og alle vigtige data er sikret ved hjælp af backup.

Man står aldrig alene hvis man har et it problem som skal løses her og nu, også selvom man har outsourcet sit it. Der står nemlig altid en it konsulent klar telefonisk og eller ved hjælp af fjernskrivebord, som kan løse problemet for jer. Athena har stordriftsfordele og vigtige partneraftaler som de deler med dig, når du som kunde vælger it outsourcing. Derfor er det ikke på nogen måder dyrere at vælge denne løsning fremfor at have en it medarbejder.

Vil du gerne høre mere om det skal være løsningen for jer, er du altid velkommen at kontakte Athena og høre mere om deres løsninger til jer, og hvad de kan tilbyde.