Random

Hvordan vælger man børnesandaler

Hvor længe holder børnesandaler?

Små børn kan typisk kun bruge sandalerne i en enkelt sæson, hvorefter de vokser fra dem. Enkelte børn oplever at stå mellem to størrelser og kan risikere at skulle bruge to par sandaler i løbet af en sommer. Derfor kan det også være en god idé at gå på jagt efter butikker eller netbutikker med udsalg på børnesandaler. En af de butikker der i øjeblikket har udsalg er den danske netbutik Footstore: Sandaler børn udsalg

Hvordan med pasformen?

Når du skal købe sandaler til dit barn, så kig på barnets fod. Det er vigtigt at vælge en sandal der passer til både længde, bredde, svaj og vrist. Du skal også overveje om sandalen skal være åben eller lukket i fronten. Især til de små børn kan det være en god idé at vælge en lukket sandal med god støtte bagerst, så foden udvikler sig bedst muligt.

Hvad skal sandalerne bruges til?

Overvej hvad sandalerne skal bruges til. Er det til stranden, en tur i haven eller til at gå langt i. Hvis dit barn skal gå langt i dem, eller have dem på hele dagen, så vælg en god pasform med god støtte. Er det blot til stranden eller til lidt leg omkring huset, så kan du vælge sandaler der er lidt mere åbne.

Hvilket mærke er bedst?

Der findes mange gode mærker og nogle sværger til Angulus, Ecco eller Bundgaard mens andre hellere vil have Superfit, Hummel eller Pepper. Vigtigst af alt er det dog, at sandalerne sidder godt på de små poder.

Skal barnet selv tage sandalerne af og på?

Ved børn i 2-3 års alderen, skal du overveje hvor let sandalen er at tage af og på. Det er en god idé at barnet får lov til at øve sig og finde ud af at han/hun selv kan. Det vil også lette rutinerne om morgenen og pædagogerne i vuggestuen/børnehaven.

Prøv at klikke ind på Footstore og se det store udvalg af børnesandaler og ikke mindst udsalg på børnesandaler: Sandaler børn udsalg