Random

Innersense Hår produkter

Vores hår er vores ansigt udadtil – og tager vi myten om Samson der fik klippet sit hår af en nat, og dermed mistede sin styrke – så er det lidt det samme der sker med os, når vores hår ikke er som vi gerne vil have det.
Nogle mennesker har meget tyndt hår, andre meget tykt hår – og så har vi det lange og korte hår, og dem der får det farvet, for ikke at tale om at få ekstension sat i, altså bliver klippet langhåret. Så selvfølgelig skal man se sig om efter et godt hår produkt som passer til ens hårtype. Jeg selv er gået over til et produkt der hedder Innersense fra https://curlsforyou.dk/brand/innersense/, da det er lavet af økologiske plante ingredienser, der er altså ikke noget kunstigt i det. Som man vil se, hvis man går ind på deres hjemmeside, så er der forskellige typer af Innersense produkter afhængig af den type hår der skal plejes.

Nu har jeg selv langt hår, og når mit hår når en vis længde, ser det enormt tyndt ud, derfor anvender jeg den Innersense der hedder Create Volume – det får mit hår til at fylde meget mere end ellers ville. Skal jeg så være rigtig god ved mig selv og mit hår, så får det en god olie som de kalder Innersense Harmonic treatment Oil, og herefter er mit hår bare så dejligt blødt og glansfuldt, det bør alle prøve, for det giver en sådan en god fornemmelse bagefter.
Det at anvende naturlige produkter frem for de ordinære shampoo og balsam, gør også at man undgår at tilføre håret flere kemikalier end nødvendigt – og hvis man så farver eller permanenter sit hår, så har håret endnu mere brug for at man tager sig kærligt af det bagefter.
Når jeg går en tur i byen kan jeg ikke lade være med at kigge på folk jeg møder på min vej, og uvilkårligt falder mit blik på deres hår – og jeg skal love for at der er stor forskel at se – nogle har simpelthen det jeg kalder dødt hår, og andre det levende og blanke.