Sport og friluftsliv

Uhh sengetøj

En beskrivelse af sengetøj

Det er ved at blive koldt uden for, så derfor er den en god ide, at finde sit vinter sengetøj frem, da det er meget bedre at sove i om vinteren, da man så ikke bliver så let syg, da det er lavet af tykkere dyn, også er der også flere i. Det er derfor en god ide hvis man kun har sommedyner, så at få dem skiftet ud med, nogle lidt tykkere dyner, da man så kommer igennem vinter månederne på en nemmere måde, da man ikke skulle bekymre sig så meget om hvor meget man blev syg. Det er faktisk vist, at folk der sover med fortynde dyner, om vinteren, har en meget større chance for at blive syge, og det er selvom at varmen er skruet højt op.

Man skal dog ikke tro, at man slipper helt for sygdom, selvom man har noget varmt og tykt sengetøj, da man stadigvæk kan blive meget kold og våd, når man er uden for, og det er faktisk også noget af det man bliver mest syg af, da rigtigt mange tænker, at det er ligegyldigt.

Der er nogle ting man skal huske inden man går vinteren i møde: Man skal først og fremmest sørge for at skrue lidt op for varmen, da et ellers bliver meget koldt, hvilket kan resultere i sygdom, og det er der jo ingen der er interesseret i. Så skal man også sørge for, at have nogle varmer dyner, og noget lidt tykkere sengetøj, da det er en anden kilde til at holde sig varm, og det to går meget godt sammen, man skal dog huske at det er vigtigt med begge ting, da man oftest bruger dynen om natten, hvor kroppen ikke bruger så meget energi, på at holde sig varm.

Så skal man selvfølgelig også huske, at man kan bruge puder til rigtigt mange ting, som fx at hygge sig med, der er nemlig rigtigt mange der syntes at puder og dyner er meget hyggelige, hvilket de også er, så kan man nemlig ligge sig i hi, i sin lille “hule”