Boligindretning

Reick Møbler

Reick Møbler er et dansk firma, som har eksisteret siden 1987. Reick Møbler er totalleverandør i møbler til blandt andet biblioteker, skoler, kantiner og meget meget mere. Reick Møbler holder til i både Højer, Esbjerg og Rødekro, hvor de hverdag servicerer massevis af kunder, der sætter en ære i at have kvalitetsbevidste og ergonomiske møbler, der holder og samtidig er flotte at se på.

En af de produkter man finder på hylderne hos Reick, er hvilestolen. En hvilestol kan på sin vis sammenlignes med en lænestol, dog er hvilestolen designet i et mere let design modsat en lænestol, der som oftest er en vamset stol, man kan lade sig synke ned i og rigtig slappe af i.

En hvilestol fra Reick kommer i flere prisniveauer, men fælles for dem alle er, at de alle er udført i et smukt design, som både er funktionelt og holdbart. Er man til det helt lækre design, kan Engelbrechts Plateau stol måske være den helt rette løsning. Stolen er gjort i et tidsløst design, hvor der virkelig er lagt væk på de rene linjer og den moderne møbelarkitektur og det stilrene udtryk. Er man mere til det funktionelle design, så kan den praktiske Schou Andersen hvilkestol, måske være noget. Stolen kommer i en smuk koboltblå farve, med et stel i lyst træ, der tilsammen udgør en flot og tidsløs stol, der passer lige ind i den nordiske designstil. Se nærmere på hvilestol til salg hos Reick Møbler.

Et andet produkt man også finder hos Reick Møbler er knæstolen. En knæstol er en stol, der giver super ergonomisk støtte, og den stiller samtidig krav til ens coremuskulatur, der automatisk kræver opspænd, når man sidder på stolen, idet der ingen rygstøtte er. Når man sidder på stolen, skal knæene hvile på støtten, og denne anordning gør, at det praktisk talt er umuligt at sidde på en uergonomisk måde. Ydermere er sædet skråt, således at det stiller endnu højere krav til coremuskulaturen.