Computer og IT

Opkvalificering af IT kompetencer

Opkvalificering af egne kompetencer

Når man skal ud for at søge arbejde er det godt at kunne skrive gode IT-kompetencer på cv’et. Så hvis ikke det er fordi du kender chefen i en stor virksomhed og spiller golf med ham i weekenden, så kan det være en rigtig god ide at tage nogle IT-kursuser. Sådanne kursus bliver udbudt hos , som har nogle kompetente instruktører der ved hvad de laver og hvad du har brug for at vide. Det er en rigtig god idé, hvis ikke allerede du er en ørn til det, at deltage i nogle word kurser eller tage et excel kursus. Mange virksomheder sætter pris at man som minimum har prøvet at skrive et dokument i word, og det lærer man helt sikkert på et de mange word kurser hos 4d, .

Kunne du godt tænke dig at lære noget om billedredigering kan det anbefales at følge nogle photoshop kurser. Disse vil også give dig indsigt i hvordan man tager billeder og redigerer dem.
Hos 4d.dk tilbyder photoshop kurser der passer til alle. Photoshop kurser der kan special tilpasses efter behov, om det er til en eller mange deltagere.

Regnskabsviden kan alle bruge

Hos 4d.dk tilbyder de også Excel Kursus. Mange undervurdere hvilket kraft der er i excel. Det er meget mere end blot et program til at lægge tal sammen. På et excel kursus hos 4d.dk kan kurset tilpasses til dit niveau. Om det er begynder niveau eller et højere niveau, så prøver de at imødekomme dit behov. Excel er ikke noget der kun bruges i arbejds sammenhæng. Det kan også sagtens bruges derhjemme til at styre økonomien der. Det er et perfekt værktøj til at lave forskellige budgetter med. Det er velegnet til at regne på investeringer, så man kan finde ud om man skal investere eller ej. Så en investering i et excel kursus i 2015 ville helt sikkert være givet godt ud, www.4d.dk