Uddannelse & Ledelse

Hvad kan GML-HR hjælpe dig med?

Ønsker du et nyt job?

GML-HR rekrutteringsbureau hjælper dig med at opfylde dine karrieredrømme. Ambitiøs og fokuseret er blot nogle af kerneværdierne, når GML-HR skal hjælpe folk videre fra deres nuværende job til drømmejobbet. GML-HRs fokus er brancher inden for energi, industri, FMCG og retail, hvilket har givet et indgående branchekendskab. Dette kommer dig tilgode, da du netop får hjælp fra et reseacherteam, der giver dig den bedste rådgivning inden for disse områder..

GML-HR sikrer en nem genvej til resultater og succes gennem rådgivning.

Leder du efter den rette kandidat til jobbet?

GML-HR sørger løbende for, at være opdateret på viden og kompetencer gennem uddannelse, så de bedste redskaber er til rådighed. Hos GML-HR er kundernes behov selvfølgelig i centrum, men GML-HR tager gerne en udfordring op, for at skabe en innovativ løsning til dem. GML-HRs mål er at udvikle kundens forretning. Derfor finder GML-HR, gennem headhunting, de bedst egnede kandidater.

GML-HR er mere end blot et rekrutteringsbureau

GML-HR tilbyder andet end blot headhunting til virksomheder. GML-HR tilbyder ligeledes træning til ledere, så de kan blive endnu mere dygtige til at varetage deres ansvarsområder i virksomhederne. GML-HR headhunter ikke kun i Danmark – der arbejdes også internationalt, selvom forankringen er i Danmark. Udenlandske kandidater bliver rekrutteret til danske virksomheder, ligesom udenlandske virksomheder får danske kandidater. For at netop du eller virksomheden får opfyldt drømmene, benytter GML-HRs reseacherteam sig af de bedst mulige værktøjer til at finde det rette job eller den rette kandidat, bl.a. forskellige IT-redskaber og et stort netværk.

Kan vi hjælpe dig med at opfylde din behov og drømme, så ring til GML-HR allerede i dag!