Hus og Have

Her er plads til dine ekstra ting

Nogle gange kan man godt bruge mere plads, end man lige har til rådighed. Det kan enten være på grund af en flytning til anden adresse, og man har brug for midlertidig opbevaring. Det kan være, at to er flyttet sammen, og der ikke blev plads til det hele. I stedet for at skændtes om, hvis ejendele, der skal smides ud, så kan det opbevares i depotrum. Og måske der bliver plads til det på et andet tidspunkt? Depotrum kan også bruges, hvis man har vandskade, og skal have tømt boligen midlertidig. Eller hvis man bare mangler et ekstra kælderrum, så er depotrum et drømmescenarie.

Et af de gode steder at opbevare sine ting er hos depothuset.dk. Depothuset sørger for, at ens ting er sikre og tørre, så man ikke hele tiden behøver at bekymre sig om det. Depotrum overvåger opbevaringsrummene alle døgnets 24 timer. Depotrummene er opvarmede, og der vil derfor ikke gå fugt i dine ejendele. Der vil altid være tørt. Derfor er det også bedre at stille sine flyttekasser i et depotrum i stedet for kælderen eller skuret, der godt kan være noget fugtigt.

Depothuset kræver intet depositum eller bindingsperiode. De opkræver udelukkende en fast lav månedlig pris alt efter størrelsen på depotrummet. På deres hjemmeside ses de faste lave priser samt størrelsen på rummene.

I Viborg, Skive, Horsens og Aarhus er det også muligt at stille sin motorcykel, når det ikke er vejr til at køre på vejene. Motorcyklerne står tørt, sikkert og varmt. Inden opbevaringen hos Depothuset, anbefaler de, at klargøre motorcyklen, blandt andet ved at lade tanken være næsten tom og derved undgå kondens.

Man kan altid komme ind til sine ting alle ugens dage fra 6-22. Der er således masser af mulighed for at klare flytninger og hentning og bringning af sine ejendele. Det hele foregår trygt, tørt og sikkert. Depothuset er et sikkert valg.