Sport og friluftsliv

Golfeksperten.dk – så har du altid styr på det nyeste indenfor golf!


I 1993 stiftede Kim Johansen Golf Experten A/S. Den første fysiske butik kom i Århus, og siden da er det kommet mange flere butikker rundt omkring i hele Danmark, og på nuværende tidspunkt er Golfexperten den største golfkæde i hele Danmrk med 6 butikker og en enorm webshop.

Grunden til at Golf Experten A/S klarer sig så fantastisk herhjemme, er fordi de hele tiden prøver at udvikle sin forretning, for at imødekomme kunders ønsker og for at yde den optimale service. Man har stor fokus på alle kunders individuellle behov og sørger altid for, at kunder kan få rådgivning inden køb, hvis kunden ønsker det. Hos Golf Experten A/S er man også opmærksom på, at det fungerer i butikken ikke altid fungerer på banen.
Derfor har man hos Golf Experten sørget for at der er 45 dages ombytningsret, såfremt kunden ikke er tilfreds med købet alligevel. Hos Golf Experten A/S er der også blevet stiftet en Fordelsklub, hvor du kan få gratis medlemsskab. I klubben har du den fantastiske mulighed for at få ekstra services og endnu mere fantastiske priser, end dem du i forvejen har. Herudover får du også specifikke produkter til en særlig medlemspris, som også er konkurrencedygtig i forhold til udlandske webshops. Hvis du ikke har hørt om golf før, kan det være fordi du er ny indenfor golf. Når man er ny indenfor golf kan det godt være svært at hitte rede i hvilke golfmærker der er, derfor kan du her på Golf Expertens hjemmeside, se de golfmærker, der udbydes hos dem

Når man dyrker golf er det også vigtigt at have noget godt tøj og gå, det er ikke nok med bare med gode golfbolde. Her kan abacus helt klart anbefaldet. Abacus er funktionelt og samtidig prisvenlig. Du får kvalitet for pengene. Abacus Titleist er noget af det bedste golfudstyr du kan få på markedet til bedste priser. Både nybegynnere og erfarne golfspiller kan få glæde ligeledes titleist.