Sport og friluftsliv

Gode råd til forårsgarderoben

Gode råd til forårsgarderoben

playsuits
Står du med en garderobe som trænger til lidt forfriskning? Hvis du slår til allerede nu kan du få nogle gode tilbud og få en masse lækre produkter før alle andre. Kig lidt på nogle forskellige blogs og find ud af hvad den online mode byder på. Der er også masser af inspiration at finde på instagram og Tumblr.

Modehusene er enige
Den tendens man har set fra de store modehuse i Europa er klar; Overdådighed. Med masser af romantik, maksimal håndgribelighed og ornamentik bliver der gang i sommermoden. Der har været et opråb fra kunderne til modehusene om at der skulle skabes en emotionel forbindelse og designerne har responderet positivt.

Direkte fra sengen
Der er rigtig mange modehuse der bruger inspiration fra soveværelset i deres små kjoler. Med udgangspunkt i silkenatkjoler har de bragt luksuriøse natkjoler til hverdagen.

Søde følelser
I en verden med masser af tumult bringer designerne den søde pige tilbage til moden, det velkendte med ekspressive farver der varmer og giver ro.
Romantikken lever stadig
De romantiske kjoler får et nyt gennembrud til sommer, det forventes at se en del piger i lyse sommerkjoler på de danske strande. Med blomster og mønstre bliver denne trend sikkert et sort hit blandt danske kvinder.

Fri leg
Buksedragten er blevet meget populær inden for de sidste år og dens korte ?søster? ? playsuits er nu på vej ind i varmen. Eller skulle man måske sige ud i varme for denne dragt minder mildest talt mest om en gammeldags badedragt.

Det var en lille liste over de kommende tendenser af tøj til kvinder som man skal holde med i sommeren. Tøj til kvinder kan man købe billigt online og mange selskaber tilbyder gratis returret når du bestiller. Så inviter din veninder over i aften og shop amok på nettet.