Sport og friluftsliv

Find din drømmebolig her

Står man og er på jagt efter sit drømmehus eller skal man bare have solgt det gamle, så kan det være svært at finde rundt i junglen af Ejendomsmæglere. At sælge eller at købe nyt hjem er en stor beslutning og derfor vil man også gerne have den rigtige professionelle behandling samt tryghed som der følger med ved at vælge den korrekte ejendomsmægler.

Home er de førende på markedet

Home.dk er en af de førende på markedet og har et stort udvalg af boliger til salg. Home har været i branchen i mange år og har haft huse til salg lige siden de startede i august i 1989. Home.dk er siden vokset i store mængder og har i dag lige omkring 160 forretninger fordelt over hele landet. Home har desuden udvidet deres marked til det erhvervsmæssige og har i dag ikke kun huse til salg til de private, men har boliger til salg til både virksomheder og private.

Da Home er en af de førende på markedet med over 900 ansatte landet over og en omsætning for mellem 20-30 milliarder kroner årligt, kan man derfor også være sikker på at man får den professionelle hjælp som man skal bruge når man står og skal købe eller sælge og at man kommer til at arbejde sammen med mennesker som for det første har mange års erfaring i branchen, men som også har en enorm viden på boligmarkedet da man som virksomhed er en stor ejendomsmæglerkæde som kan indsamle information på boligmarkedet landet over og ikke kun i små enkelte byer rundt omkring i landet.

Home til private og erhverv

Home.dk er ikke kun til når man vil købe eller sælge hus. Home sælger i dag alt fra fritidsgrunde og andelsboliger til ejerlejligheder og store herskabs villaer. Desuden hjælper home til på erhvervs fronten ved at sælge kontorer og udlejningsejendomme, samt hjælpe dig med at udleje dine boliger og kontorer. Home har altså den dag i dag vokset sig til at være en komplet ejendomsmægler. En mere professionel mægler fås ikke på markedet og vil man derfor i trygge hænder vedrørende sit næste køb eller salg, så besøg Home på home.dk og få en professionel vejledning.