Sport og friluftsliv

En stærk server

En beskrivelse af diverse servere

Der findes mange forskellige virksomheder, som skal bruge servere og det vigtigste for dem, er at serverne næsten altid er oppe. Der findes mange forskellige servere, der findes både noget som hedder en HP server, hvor HP er et mærke og så er der også 1000 andre mærker. Det er vigtigt for en virksomhed, at have en stærk server, da den skal kunne håndtere, en masse data der skal behandles.

De fleste mener, at en hp server er en stærk server, som nemt kan håndtere og behandle dine date, samtidig er der en meget lang garanti periode, og oveni det er der ikke ret mange af dem som går i stykker. En hp server, passer perfekt ind i de fleste serverskabe. Man skal huske, at når man køber servere til ens virksomhed, så skal man ikke bare tage den billigste man kan finde, da det er basen i hele firmaet, da den modtager mails, og oveni det kører den måske Navision, som er et alt i et program Microsoft har lavet.

Det er meget vigtigt, for servere at stå i et afkølet lokale, da de ellers vil brande af, og stoppe med at fungere, med at brande af menes der at overophede, og ikke at der går ild i serveren. Man kan også få en del speciel lavet serverskabe, som har indbygget køling, og det kræver kun at der er sat strøm til, og at den konstant er fyldt op med kølevæske.

Der er ret mange firmaer, som ikke selv kan finde ud af at styre deres servere, men man skal ikke frygte, da nogle professionelle mennesker kan hjælpe en godt igang, med det hele. Nogle gode råd, når man skal købe servere : husk at tjekke at serverne passer ind i dit serverskab, at du har styr på temperaturen på dine server, at du finder nogle server som sikre dig en høj op time, enten at du selv har styr på at sætte en server op eller at du får professionelle mennesker til at hjælpe dig.