Sport og friluftsliv

Drømmen om BMW


Der er ingen grund til at vente på, at drømmebilen kommer kørende helt af sig selv og ind i netop din indkørsel. Det er blot ønsketænkning, så hvorfor ikke gøre drømmen til virkelighed. Med Flexleasing kan drømmen netop blive til virkelighed. Det er svært at tro, men hos SpecialCars kan de hjælpe med til at indfri denne drøm.

Rådgivning hos eksperter

Specialcars er passionerede omkring biler, og det er her man finder de mere specielle biler og ikke mindst biler i luksusklassen. Disse biler har SpecialCars valgt at finansiere gennem et leasingselskab, da den kommende bilejer derved kan opnå mange fordele. Hos denne virksomhed finder man eksperterne indenfor de forskellige former for leasing blandt andet Flexleasing og splitleasing. Det er derfor værd at tage kontakt til dette firma, hvis man vil vide mere om fordele og eventuelle ulemper ved at lease en bil.

BMW

Alle har hver sin drømmebil, men drømmer man om en BMW er det muligt at få også denne drøm gjort til virkelighed. Det er nemlig muligt med flexleasing på bmw Ved at følge dette link kan man finde de forskellige BMW modeller, som er til rådighed og priserne. Nogle af bilerne står på et fjernlager eller endda i Tyskland og skal hentes hjem, før end man kan besigtige dem. Har man andre bilønsker end de, som findes på denne side, er det muligt at kontakte SpecialCars. Derved kan man få et uforpligtende tilbud og mulighed for at finde den ønskede bil.

Flexleasing har blandt andet den fordel, at man kun betaler for bilen i den periode, hvor man rent faktisk bruger den. Lovgivningen omkring dette kan dog være lidt indviklet, men hos SpecialCars kan man få afklaret både fordele samt ulemper. Når man taler om erhvervsleasing er splitleasing en god løsning for både virksomhed og medarbejder.