Sport og friluftsliv

Brug for vejledning til en grønnere hverdag?

Det er ikke altid lige let – det der med grøn energi. Vi hjælper gerne med både jordvarme, en luft til vand varmepumpe og varmepumper generelt. Så der er altså ikke længere nogen grund til at gruble over hvordan dit hus skal varmes op. Vi, Klimadan.dk, rådgiver dig, så du får det bedste til din bolig.
Varmepumper, , fører varmen ud i dit hus. Med en luft til vand varmepumpe gør du det på en miljørigtig måde. Luft til vand fungerer ikke i alle huse, da det kræver noget af hus-typen samt isoleringsgraden i selve huset. Spørg altid os til råd, før du vælger en luft til vand varmepumpe, da det er en stor investering og det er meget ærgerligt, hvis den ikke er ideel til din bolig. Jordvarme er det nye og en god måde at varme dit hus op på. Det er en ideel løsning for dig, der har valgt at bygge selv, da jordvarmen så kan placeres, før huset bliver bygget. Et jordvarmesystem placeres et stykke nede i jorden, hvor der er en konstant temperatur – uanset vind og vejr. Med jordvarme udnytter du den grønne energi på en fantastisk måde – og en billigere måde på den lange bane. Et sådan system kan også placeres i ældre huse, det kræver dog, at et stykke af haven graves op, da jordvarmen skal ned under jorden på grunden.
Spørg os til råd, før du begynder på projektet. Slå os op og slå løsninger op . På den måde kan du selv indskrænke dine muligheder, og til sidst hjælper vi dig til det helt rigtige valg. Miljø er et stort emne i dag, og med en opdateret varme-løsning til dit hus, så kan du være med til at hjælpe miljøet, dig selv og din økonomi. Udover vores nævnte muligheder, så findes der også andre muligheder – fx solceller. Dette er en god løsning, som modsat jordvarme ikke kræver det helt store arbejde at installere på et allerede eksisterende hus.
Så lav en grøn sti til dit hus og pas bedre på miljøet i fremtiden. Husk vi altid er klar med råd og vejledning.